Ga naar hoofdinhoud

Wat wij doen

Ons motto: “Doe de dingen waar je goed in bent”.

Wij zijn goed in noodstroomtechniek, warmtekrachttechniek en de daarbij behorende distributiepanelen. Onze kracht ligt in maatwerk. Complexe opdrachten die andere panelenbouwers soms liever niet aannemen, vinden wij juist uitdagend. Wat onze klanten ook wensen, wij kunnen er op basis van onze kennis en ervaring het juiste paneel bij bedenken.

Als onafhankelijk panelenbouwer zijn wij niet gebonden aan vaste leveranciers en kunnen wij steeds de beste maatoplossing samenstellen. Zo’n 95 procent van onze oplossingen zijn specials en klant-specifieke panelen. Slechts 5 procent zijn standaard oplossingen.

Wij verzorgen het volledige traject van ontwerp tot detailengineering, werkvoorbereiding, de bouw en inbedrijfstelling van energiedistributie- en besturingspanelen. Bij ons gaat niets de deur uit wat niet eerst “door en door” is getest. Ook na de oplevering zijn wij een betrokken partner. Ons service- en onderhoudsteam zorgt ervoor dat alle panelen die wij geleverd hebben feilloos blijven werken. In de energievoorziening draait immers alles om betrouwbaarheid!

Als een verdeler te groot is om in één stuk getest en uitgeleverd te worden, zorgen wij ervoor dat hij op de juiste plek bij de klant komt te staan, wordt aangesloten en beproefd.

Contact ons
Back To Top