WKK Besturingen

In 1990 is het principe van WKK motoren op basis van gasmotoren ontwikkeld. Hierbij zijn de eerste besturingen gemaakt op basis van relaissystemen waarna er al snel gebruik gemaakt ging worden van PLC besturingen.
In de WKK wereld hebben wij jarenlange ervaring opgebouwd met het zowel het ontwerpen van besturingen, als het vervangen of upgraden van bestaande besturingen naar de hedendaagse techniek.
De New Technology family van Comap is een uitgebreid configureerbare Gen-set controller, die toepasbaar is voor het simpel dagelijks beheer van de meest complexe besturingen. De ComAp Gen-set controllers zijn tevens nu met een stuk software te bedienen waardoor ze universeel toepasbaar zijn op elektrische producten van alle grote gangbare fabrikanten.
Applitech ontwerpt en levert besturingen welke aan de huidige visa voorschriften voldoen.
Voor het ombouwen en aanpassen van bestaande meestal verouderde installaties  hebben wij passende oplossingen voor de navolgende merken en leveranciers:
ABB
Powertec
Spruyt
Dynaf
Geveke/PON
Nedalo
Terberg
Eqtec/Eurotec
Tenslotte bieden wij de mogelijkheid om na uitgebreid onderzoek uw bestaande Wkk in eilandsituaties eventueel om te bouwen naar net parallel bedrijf.
Indien u meer informatie wenst, verzoeken wij u om contact op te nemen met Applitech B.V.